miércoles, 30 de marzo de 2011

Denúncia

Àlex ens envia aquest document adreçat a dues administracions, fart del desgavell general al riu, i que cap administració faci el que li pertoca.

"Bon dia,

Em dirigeixo a vostès per tal d'informar-vos d'una pràctica que intueixo irregular per part de l'empresa Lutranex S.A., situada al C/ Verneda (Pol. Ind. Roca), S/N de Martorelles, i dedicada al transport i tractament d'àrids.

Com veureu a les fotografies que us adjunto i que he fet aquest matí, l'empresa manté una muntanya de materials (en principi calcaris, per a la fabricació de ciment) al límit de les seves instal·lacions. Com que la tanca metàl·lica que delimita les instal·lacions de l'empresa no es troben amb l'adequat estat de conservació, ni tampoc són les adequades per a la contenció d'aquest tipus de materials sòlids ni per les seves aigües pluvials, les pluges de la setmana passada van originar algunes esllavissades que, si no es prenen les mesures oportunes, poden acabar afectant a la llera del Besòs.

Sol·licito que des del Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs es prenguin les mesures oportunes per tal d'evitar cap tipus d'afectació a la llera del riu, així com per a la seguretat de les persones que puguin transitar pel camí situat entre la llera del riu i l'empresa Lutranex. Si és del seu interès, m'ofereixo a acompanyar sobre el terreny a qualsevol tècnic del Consorci que vulgui realitzar-hi una visita. Demanaria, si és possible, estar informat de les mesures adoptades pel Consorci.

Moltes gràcies!

Cordialment,

Àlex Rollan i Vallbona"




No hay comentarios:

Publicar un comentario